אבני ברידג'ס, המכונה בגאווה "הפצצה הבלונדינית", לא מתכוונת לעצור או להתנצל על הצגת הגוף המרהיב שלה, והיא מבהירה בפומבי ובלי חשש מדוע היא בוחרת להופיע בהלבשה תחתונה וחושפנית. ברידג'ס, שזכתה בעבר באליפות עולם מכובדת ואיבדה את התואר שלה בדצמבר 2023, כיום בגיל 39 מתכננת חזרה מרגשת לזירה והחלה באימונים אינטנסיביים לקראת הקאמבק המיוחל שלה, לאחר שהפכה לאמא גאה עם הולדת ילדה קטנה ומתוקה מאהובה, האגדה הבריטית קל ברוק.
View this post on Instagram
במהלך הופעה גלויה ובלתי אמצעית בפודקאסט פופולרי, ברידג'ס דיברה בגילוי לב מלא על עולם הספורט הנשי והדגישה בתוקף שהספורט הנשי צריך לבלוט ולהתנתק מהשוואה מתמדת לגברים כדי באמת להצליח ולמשוך קהל. היא אמרה בביטחון: "אני לובשת הלבשה תחתונה, אני אוהבת הלבשה תחתונה, יש לי חזה ענק – ואני הולכת להראות אותו בלי בושה. הייתי מתאמנת בפיתוח גוף במשך 10 שנים שלמות, ומופיעה על הבמה בלבוש זעיר, מציגה את עצמי ומתחזה לחמודה. אנשים לא רוצים לראות בנות שנראות כמו בחורים, ספורטאיות גבריות – ואני מצטערת, הם פשוט לא רוצים. אם נלך בדרך הזו, יהיה קשה מאוד למשוך תשומת לב לספורט שלנו. אז אני חשבתי לעצמי – אני הבחורה המושלמת בשביל זה. אני אעשה מה שבא לי, לא אכפת לי בכלל מה אנשים חושבים עליי".
View this post on Instagram
תגובות התמיכה הנלהבות באינטרנט לא איחרו לבוא כלל. גולשים רבים ומעריצים, כולל חובבי ספורט מקצועיים ומתמודדים בעצמם, כתבו הערכה גדולה וחמה לברידג'ס: "אבני הייתה המאמנת שלי כשעוד הייתי צעיר! כל כך חכמה, ממוקדת ומעוררת השראה! אף אחד אחר לא היה מדרבן אותי כמו שהיא עשתה! אוהב כל כך לראות את המסע המיוחד שלה!" ו"היא עשתה המון עבור עולם הספורט הנשי ומקבלת מעט מדי קרדיט על זה – היא ראויה להכרה."
View this post on Instagram
ברידג'ס גם תקפה בתוקף את ההנחה המקובלת והמזיקה שנשים לא יכולות להצליח במשרות בכירות ובעסקים מבלי "לשכב" בדרך, והבהירה בצורה חדה שמראה אטרקטיבי ויפה לא פוסל בשום צורה הישגים מקצועיים אמיתיים: "אם את אישה אטרקטיבית ומצליחה מאוד בעסקים – אנשים אומרים באופן אוטומטי שעשית את זה בדרך אחרת, בדרכים מפוקפקות. שטויות גמורות. החברה משתנה לאט לאט, ויש לראות את זה ולהכיר בזה".
View this post on Instagram
לגבי החזרה המרגשת שלה לזירה, ברידג'ס סיפרה בהתרגשות בראיון שיש לה כבר תאריך קרב והיא מחכה בקוצר רוח להכרזה הרשמית: "אני מחכה זמן כל כך רב. רציתי לחזור מיד מיד אחרי הקרב האחרון שלי, אבל זה לא קרה ואז הריתי. אני מאוד מאוד נרגשת ומקווה שההכרזה תגיע בקרוב. התוכנית שלי היא לחזור לזירה בגדול, קרב חזרה מרשים – לא סתם חזרה קטנה, אלא חזרה גדולה וראוותנית. אני רוצה להתאמן קשה, להחזיר את הכושר המלא ולהיות מוכנה באמת למאה אחוז."
View this post on Instagram
View this post on Instagram