סידני סוויני יודעת איך למשוך תשומת לב, ובעיקר איך לעשות פרסום חכם למותג התחתונים החדש שלה. הכוכבת בת ה-28 נצפתה אתמול (שלישי) ברחובות ניו יורק עם לוק שמשלב ג'ינס לוז וארוך, חולצה כחולה פתוחה שחשפה בדיוק את מה שהיא רצתה - את הבוקסרים הלבנים של SYRN, מותג התחתונים שהיא השיקה לפני שבועיים. והיא לא שכחה להוסיף נגיעה של אלגנטיות עם נעלי עקב תחרה לבנות מחודדות. אז זה פרסום גאוני או סתם עוד טרנד מוזר שמגיע מאמריקה?
הצגת פוסט זה באינסטגרם
לוק שמכוון למטרה
סידני סוויני יצאה לרחובות צ'לסי בניו יורק אתמול עם לוק שנראה נינוח במבט ראשון - אבל כשמסתכלים יותר קרוב, מבינים שהכל מתוכנן בקפידה. היא לבשה ג'ינס ארוך ורפוי בגזרה ישרה שהגיע עד הקרסול, וחולצה כחולה בהירה עם כפתורים שהייתה פתוחה בדיוק במותן - מה שחשף בדיוק את מה שהיא רצתה: את הבוקסרים הלבנים עם לוגו המותג SYRN, מותג התחתונים שהיא השיקה בסוף ינואר.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
הנעליים? נעלי עקב מחודדות בצבע לבן עם תחרה מהמותג Black Suede Studio, דגם Gia 100 שעולה 345 דולר (כ-1,270 שקל). הנעליים האלה הן שילוב של סאטן קרפ ותחרה פרחונית, עם הבוהן המחודדת שיצאה בדיוק מתחת לשולי הג'ינס והעקב הסטילטו הדק שנשאר מינימלי ונקי. האביזרים? משקפי שמש ג'יבנשי עם מסגרת מנומרת וכמעט בלי תכשיטים.
הפרסום החכם
אבל הבוקסרים האלה לא היו סתם פריט אקראי. סוויני השיקה את SYRN בסוף ינואר עם הקולקציה הראשונה שלה, "Seductress" (מפתה), שכללה פריטי תחתונים סקסיים, רצועות לירכיים, תחתונים מעוצבים וחזיות עם מחשוף עמוק. הקולקציה נמכרה תוך זמן קצר אחרי ההשקה. לפני ההשקה, היא עשתה טיזר למותג באינסטגרם עם סרטון שהראה זרי חזיות תלויים על השלט של הוליווד.
ולא רק זה - ב-16 בינואר הוגשה בקשת סימן מסחרי ל-SYRN שכוללת גם מוצרי טיפוח ועור וקוסמטיקה, מה שמרמז על הרחבה פוטנציאלית של המותג מעבר לתחתונים. אז כשסוויני יוצאת לרחוב עם הבוקסרים בחוץ - זה לא סתם לוק, זה פרסום.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
הנעליים שהפכו לקבועות
נעלי ה-Gia 100 האלה בשקט הפכו לנעליים שסוויני חוזרת אליהן שוב ושוב. היא לבשה את אותן נעלי תחרה לבנות בדצמבר במסיבה של "The Housemaid" בלוס אנג'לס, כשהחליפה אותן עם שמלת מיני בהשראת כלה אחרי שהגיעה בשמלה של המעצבת הישראלית גליה להב. החזרה שלהן עכשיו ברחובות צ'לסי הפכה אותן מנעלי ערב לנעלי יום, משולבות בכוונה מול ג'ינס במקום להישמר רק לאירועים.
וזה מתאים לקו הנעליים שסוויני עושה לאחרונה. רק יום לפני כן, היא לבשה סנדלי סלינגבק ניוד פטנט של פראגמו עם פפיון, יחד עם השמלה האייקונית של מרילין מונרו משער "Life" משנת 1952, בפסטיבל הקולנוע הבינלאומי של סנטה ברברה. בחודשים האחרונים, היא גם נשענה על סלינגבק מחודדים, כולל דגם Lidia של Paris Texas ב"התוכנית של ג'ימי פאלון". כל הנעליים האלה שומרות אותה בנתיב של צורת שפיץ ועקב סטילטו.
הטרנד של נעליים לבנות
נעלי עקב לבנות, שפעם התייחסו אליהן כעונתיות או רק לאירועים רשמיים, מופיעות יותר ויותר בסיבובי פרסום ושטיחים אדומים. הופעות אחרונות של כוכבות כמו אופרה ווינפרי, ריהאנה ועוד שומרות על הטרנד של נעליים לבנות חדות ונקיות חזק גם ב-2026.
בסוף, הלוק הזה של סוויני הוא לא סתם יציאה לרחוב. זה פרסום מתוכנן ומדויק למותג SYRN שלה - היא רוצה שכולם ידעו שהיא מוכרת בוקסרים, והיא עושה את זה בצורה החכמה ביותר. במקום לפרסם באינסטגרם בלבד, היא פשוט יוצאת לרחוב עם חולצה פתוחה שמראה את חגורת המותג, וממתינה לפפראצי לתפוס אותה.
זה עובד? לשפוט לפי הכותרות ותמונות שהציפו את הרשת - בהחלט. האם זה טרנד שנרצה לראות בישראל? זה כבר סיפור אחר. אבל אי אפשר להכחיש - סידני סוויני יודעת איך לעשות עסקים.