חברת התעופה הצרפתית אייר-פראנס השיקה בישראל את מחלקת הדגל היוקרתית שלה, La Première מהמחלקות הראשונות המפוארות בעולם, אשר תפעל בקו תל אביב פריז. ההשקה נערכה במסגרת אירוע רשמי בבית שגריר צרפת בישראל, פרדריק ז’ורנס (Frédéric Journès).
שגריר צרפת בישראל, ז’ורנס, פתח את האירוע והתייחס בדבריו לקשר ארוך השנים בין מדינתו לבין חברת התעופה הלאומית, אשר הפכה עם השנים לאחד מסמליה הבולטים של מדינת הטריקולור ולשגרירה של מצוינות צרפתית ברחבי העולם.
אלון נטע, המנהל המסחרי של קבוצת אייר פראנס-KLM בישראל, התייחס לאתגרים המתמשכים שבהפעלת הקו בתקופות של מתיחות ביטחונית, והדגיש את המאמצים המשמעותיים לשמר את החיבור האווירי בין ישראל לצרפת באמצעות פעילות החברה והמשך הפעלת הקו.
במרכז החלק האמנותי של הערב הוצגה תצוגת קוטור של מעצב האופנה דרור קונטנטו, הנחשב לאחד ממעצבי האופנה הבולטים בישראל. קונטנטו חשף קולקציה ייחודית בת שבעה דגמים בהשראה צרפתית, כמחווה לאסתטיקה של יוקרה אירופית קלאסית.
הדגמים עוצבו בגוון אדום עוצמתי וכללו עבודות יד מוקפדות, שיבוץ אבני סברובסקי, שילוב בין בדים נשפכים לבדים מובנים ועבודות מחוך מדויקות - קומפוזיציה היוצרת דרמה אלגנטית ונוכחות בימתית מרשימה.
האירוע התקיים באווירה בינלאומית ואלגנטית, וחיבר בין עולמות התעופה, הדיפלומטיה, התרבות והאופנה. עבור קונטנטו, השתתפות באירוע מסוג זה מהווה נדבך נוסף בהעמקת פעילותו בזירה הבינלאומית ובביסוס מעמדו כמעצב ישראלי בעל נוכחות מעבר לגבולות המדינה.