אם גדלת על אופנה בריטית, יש סיכוי טוב שטופשופ תפסה חלק נכבד מארון הבגדים שלך - או לפחות מהחלומות שלך. המותג שהפך את הרחוב הלונדוני לשפה אופנתית עולמית חוזר לישראל, ובגדול. החדשות הגיעו הבוקר והאינטרנט כבר לא שקט.
טופשופ לא צריכה הכרות מיוחדת. מאז שנוסדה ב-1964, היא הפכה לשם נרדף לכל מה שלונדון מייצגת - יצירתיות, עוז, תרבות רחוב ואופנה שמובילה טרנדים במקום לרוץ אחריהם. העיצובים שלה שואבים השראה ישירה מסצנות המוזיקה, האמנות והדינמיקה הייחודית של לונדון, ומשלבים בין פריטי בייסיק מושלמים - כמו חולצה לבנה שאין כמוה - לבין שמלות סטייטמנט שעוצרות תנועה.
עכשיו, לראשונה מזה שנים, ניתן יהיה להשיג את המותג בארץ - אך ורק דרך TERMINAL X, אתר האופנה הגדול בישראל. היום בשעה 10:00 עלתה קולקציית הקיץ הראשונה לנשים, שמהווה יריית פתיחה לשיתוף פעולה בלעדי שצפוי להמשיך עם קולקציות חדשות לאורך החודשים הקרובים.
מעבר לבגדים עצמם, טופשופ ידועה גם בערך הליבה שלה - תמיכה ביוצרים צעירים ומבטיחים מתחומי האופנה, המוזיקה, האיור והצילום. המותג לא רק מוכר בגדים, הוא מקדם תרבות שלמה.
המשלוח מגיע מהיום למחר עם שליח עד הבית - כי כשטופשופ חוזרת, לא ממתינים.