עדן פינס יצאה למסע קטן באירופה, ותיעדה אותו צעד אחר צעד - מפריז, שם כבשה את הרחובות בלוק אחד ומושלם, ועד ללונדון, שאליה הגיעה ברכבת ועם המון געגוע.

בפריז, הדוגמנית שיתפה סדרת תמונות ברחובות העיר, כשהיא לובשת טופ קרופ לבן בהשראת מדי מלחים, עם צווארון כחול כהה ועיטורי תחרה עדינים, שחשף בטן שטוחה ומוצקה.

עדן פינס (צילום: אינסטגרם)
עדן פינס (צילום: אינסטגרם)

את הלוק השלימה במכנסי בד רחבים בגוון נייבי, עם חגורת מיתרים ותליוני פונפון לבנים, וברט משבצות בגוון כחול-אפור שהוסיף את הנגיעה הצרפתית האולטימטיבית. לצד התמונות כתבה פינס בקצרה: "Paris me va bien" ("פריז מתאימה לי") - ובהתחשב בתמונות, קשה להתווכח.

עדן פינס עושה את פריז (צילום: אינסטגרם)
עדן פינס עושה את פריז (צילום: אינסטגרם)

שני פרטים נוספים תפסו את העין בתמונות. הראשון הוא התיק: פינס נראית אוחזת בתיק "Lady D-Joy" של דיור, בגוון קרם, עם התפירה המרובעת האייקונית ותליון האותיות "D-I-O-R" המוכר - קלאסיקה מודרנית שמשתלבת בול עם הלוק הימי כולו. השני הוא כמובן הטבעת: זו שקיבלה מבעלה אושר כהן בהצעת הנישואים המרגשת בערב ראש השנה האחרון, וממשיכה לבהוק בכל תמונה שהיא מעלה.

התיק של עדן פינס (צילום: אינסטגרם)
התיק של עדן פינס (צילום: אינסטגרם)

מפריז המשיכה פינס ברכבת ללונדון - וברגע שהגיעה לשם, החליפה לגמרי את הטון. בסטורי שפרסמה מול מגדל השעון האייקוני של תחנת סנט פנקרס, כתבה פינס: "יואו יואו מה שהמקום הזה עושה לי בלב". היא המשיכה וסיפרה: "כאן ליטרלי התחלתי לדגמן פול טיים, כאן יצאתי למסע להתפתחות של עדן". פינס תיארה את עצמה כ"ילדה מרוגשת שטסה פעמיים בחיים עם אמא'אבא סבתא וסבא לטורקיה ואילת", שהתחילה להפוך למי שהיא היום דווקא בעיר הזו. היא הוסיפה שהיא "מסתובבת לבד בעולם, עובדת עם חברות ענק מגורים בדירת דוגמניות ואז לבד במשך שנה וחצי, הלוך חזור לארץ, תקופות מתוקות תקופות עמוסות הזויות ומיוחדות".

הסטורי של עדן פינס (צילום: אינסטגרם)
הסטורי של עדן פינס (צילום: אינסטגרם)

הפוסט מסתיים במילים "LONDON ILY" - חתימה נוגעת ללב לעיר שהייתה עדה לתחילת דרכה המקצועית, ולתקופה שבה, לדבריה, "היא רק על הקו".