סופי קנינגהאם אולי מוכרת קודם כל כשחקנית כדורסל, אבל בתקופה האחרונה היא מצליחה לייצר לא מעט עניין גם הרבה מעבר לפרקט. שחקנית אינדיאנה פיבר מליגת ה-WNBA שוב הפכה לשיחת הרשת, הפעם בזכות סרטון קצר מהחימום – ובאותו שבוע גם סיפקה תשובה מסקרנת במיוחד כשנשאלה על OnlyFans.
הרגע שהפך לוויראלי התרחש לפני המשחק מול דאלאס ווינגס. איש צוות של אינדיאנה תיעד את קנינגהאם מהספסל בזמן החימום, והיא מצדה העמידה פנים שאינה מבחינה במצלמה.
Should Sophie Cunningham be suspended for this? pic.twitter.com/7fzkWb9RG5
— Basketball Ground (@BBallGround) August 27, 2026
אלא שאז הגיע הטוויסט: קנינגהאם הורידה לרגע את מכנסי האימון שלה וחשפה את מכנסי הטייץ הצמודים שלבשה מתחתיהם, משכה מיד את המכנסיים בחזרה למעלה, הסתובבה לעבר המצלמה, חייכה והצביעה עליה. הסרטון עשה במהירות את דרכו לרשתות החברתיות ועורר שלל תגובות.
וזה לא היה הרגע היחיד שלה השבוע שמשך תשומת לב. בראיון עם איש הרשת קיילב פרסלי, קנינגהאם נשאלה ישירות אם OnlyFans עשויה להפוך ל"תוכנית ב'" שלה במקרה שהקריירה ב-WNBA תסתבך.
"לא תוכנית ב'. פרויקט ב'", השיבה בחיוך.
כשפרסלי המשיך ושאל האם היא בכלל זקוקה לליגה מקצוענית כדי לייצר הכנסות מפלטפורמה כמו OnlyFans, קנינגהאם דווקא הסבירה מדוע מבחינתה ה-WNBA היא חלק משמעותי מהמשוואה.
Sophie Cunningham Gets Asked If She'd Make Money On OnlyFans If The WNBA Screws Her
— TrueNorth (@Franco_Vision) August 26, 2026
Caleb Pressley: "If the WNBA screws you, you'll find a Plan B."
Sophie Cunningham: "Not Plan B. Project B."
Caleb Pressley: "Do you think you even need the leagues? Or could you just make… pic.twitter.com/FGF0V4G6V6
"אני חושבת שכן צריך את הליגות, כי זה מה שנותן לך את הפלטפורמה ואת כל האוהדים האלה", אמרה, ובהמשך הוסיפה בקריצה: "אולי תוכנית ב' צריכה לתמוך בפלטפורמה הזאת".
זו גם לא הפעם הראשונה ששמה של קנינגהאם נקשר ל-OnlyFans. בעבר כבר התעוררו בקרב אוהדיה ספקולציות שלפיהן היא עשויה לפתוח חשבון בפלטפורמה, אך נכון לעכשיו היא לא עשתה זאת.
בינתיים קנינגהאם ממשיכה ליהנות מחשיפה גדולה גם בזכות הקריירה שלה בכדורסל וגם בזכות הנוכחות הישירה והמשועשעת שלה מחוץ למגרש. ואם לשפוט לפי הסרטון האחרון והראיון שהגיע מיד אחריו, היא בהחלט יודעת איך להשאיר את הרשת עסוקה.