רק לפני כמה ימים דילטה לאוטה הצליחה לסחרר את הרשת עם תמונת ביקיני מחופשת הקיץ שלה, ועכשיו מגישת הספורט האיטלקייה שוב מספקת לעוקבים סיבה לעצור את הגלילה.
לאוטה בת ה-35 שיתפה עם 9.4 מיליון העוקבים שלה באינסטגרם סדרת תמונות חדשה לסיכום הקיץ. באחת מהן היא מצטלמת בחזיית ספורט, ובאחרות היא נראית עם שני כלבי הפומרניאן שלה ובמהלך בילויים מול נופים מרשימים. "סוף הקיץ", כתבה לצד הפוסט.התגובות הגיעו במהירות.
"אני כבר לא יכול יותר", כתב אחד העוקבים, אחר הוסיף: "את לא יכולה להמשיך ככה", ואחר החמיא לה על "גוף עוצר נשימה".
אבל במקרה של לאוטה, זו ממש לא הפעם הראשונה שהיא גורמת לעוקבים להרים גבה - ולא רק בגלל התמונות שהיא מפרסמת.
המגישה, הנשואה לשוער הכדורגל לוריס קאריוס, דיברה בעבר בפתיחות יוצאת דופן גם על חיי המין שלהם. כשנשאלה על הנושא, היא לא ניסתה להתחמק והשיבה: "אני הר געש במיטה, נותנת לעצמי 10 מתוך 10".
גם כשנשאלה על התנוחה המועדפת עליה, לאוטה בחרה להשאיר מקום לדמיון: "אני משתמשת בדמיון, תמיד יש משהו חדש".
לאוטה היא אחת ממגישות הספורט המוכרות באיטליה ומזוהה במיוחד עם שידורי הכדורגל של DAZN, שאליהם הצטרפה ב-2018. לצד הקריירה הטלוויזיונית היא הפכה עם השנים גם לכוכבת רשת בפני עצמה, עם מיליוני עוקבים שמקבלים הצצה קבועה לחופשות, ללוקים ולחיים שמחוץ לאולפן.
בחייה האישיים היא נשואה לקאריוס, ששיחק בעבר בין היתר בליברפול וכיום משחק בשאלקה. השניים נישאו בסיציליה ביוני 2024, לאחר כשנתיים של זוגיות, והם הורים לשני ילדים.
בין חיי המשפחה, הקריירה והנוכחות האינטנסיבית ברשת, לאוטה ממשיכה להוכיח שהיא יודעת בדיוק איך לייצר כותרות. לפעמים מספיקה תמונה בחזיית ספורט - ולפעמים משפט אחד על מה שקורה בחדר השינה עושה את כל העבודה.