מציאת הלוק המדויק לערב החג היא משימה מעט מתעתעת: מצד אחד מתחשק להתלבש חגיגי, ומצד שני החום הישראלי עדיין דורש בדים קלילים וגזרות שאפשר לנשום בהן. בדיוק לנקודה הזאת נכנסת קולקציית הריזורט החדשה של שני שמר, שמנסה לחבר בין רומנטיקה, אלגנטיות ותנועה לבין האפשרות ללבוש את הפריטים גם הרבה אחרי שהחגים יסתיימו.
הקולקציה, שנקראת "הגן הסודי", שואבת השראה מגנים בוטניים ומהתחושה של כניסה למקום ירוק, נסתר ומעט קסום. ההשראה הזאת מתורגמת לרקמות של שפיריות, אלמנטים פרחוניים ופלטת צבעים רכה הכוללת ירוק טבעי, ורוד בהיר וקרם.
בין הפריטים הבולטים נמצאים סט חצאית וטופ מעוטרים ברקמה, שמלה נשפכת עם שסע עמוק ווסט ירוק בגזרה מחויטת. מצד אחד, יש כאן את הרכות והרומנטיקה שמתבקשות מקולקציה בשם "הגן הסודי"; מצד שני, הגזרות הנקיות והחלקים המחויטים מונעים ממנה להפוך למתקתקה מדי.
מדובר בקולקציה שנועדה להתאים לא רק לערבי החג, אלא גם לחופשות של תקופת תשרי ולאירועים שמגיעים אחריהם. חלק מהפריטים יכולים לעבוד כלוק שלם, ואחרים מאפשרים לפרק את הסטיילינג ולשלב אותם בנפרד עם פריטים שכבר נמצאים בארון.
עבור שמר, ההשקה המקומית מגיעה אחרי תקופה שבה המותג זכה לחשיפה בינלאומית משמעותית. איוונקה טראמפ הופיעה באיי בהאמה בלוק כחול של המעצבת במהלך חגיגות החתונה של אחיה, דונלד טראמפ ג'וניור. הלוק כלל טופ ומכנסיים שקופים בגוון כחול עמוק, שנלבשו מעל ביקיני תואם.
גם פריס הילטון לבשה בגד ים בעיצובה של שמר במהלך חופשה בסרדיניה, ואשלי פארק בחרה בשמלה שלה לצילומי הסדרה "אמילי בפריז". לרשימת הנשים שנצפו בעיצוביה מצטרפות גם לורן סנצ'ס בזוס, רעייתו של ג'ף בזוס, כריסי טיגן, גל גדות, בר רפאלי, רותם סלע ואגם בוחבוט.
החיבור בין קהל ישראלי לחשיפה בינלאומית הוא חלק מרכזי בסיפור של המותג. לצד הבוטיק בקניון עופר רמת אביב והאתר הישראלי, לדברי המותג עיצוביה של שמר נמכרים גם בפלטפורמות אופנה בינלאומיות ובהן Revolve, Shopbop ו־FWRD.
"הגן הסודי" ממשיכה את השפה המזוהה עם שמר, אבל מעניקה לה פרשנות מעט רכה ורומנטית יותר. היא לא מוותרת על אלמנטים של ריזורט ועל גזרות שמושכות תשומת לב, אך משלבת אותם עם צבעוניות עדינה שמרגישה מתאימה במיוחד לתקופת החגים.
מחירי הקולקציה מתחילים ב־608 שקל. ניתן להשיג בבוטיק SHANI SHEMER בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב ובאתר המותג.