אחרי סערת הרומן עם חרושת השמועות ואין ספור תמונות פפארצי של דיאן שוורץ עם דוד נידם, איש עסקים בן 29, שלכאורה עדיין נמצא בהליך גירושים.
השנים שכבר יוצאים חופשיים ומאושרים, נראו היום (חמישי) בקניון רמת אביב בשעות הצהריים במהלך מסע קניות בחנויות פקטורי 54 ולואי ויטון. ואין טוב ממראה עיניים ווידאו שצילמה בטובה אחת מקוראות מדור ליאורה לדורותיו.
- השקת חנות הדגל החדשה של JACK KUBA בקניון עופר רמת אביב. ביום חמישי האחרון (8.5) נחנך סניף הדגל החדש של רשת ההלבשה התחתונה JACK KUBA בקניון עופר רמת אביב, בהשקעה של כ-3 מיליון ₪ ובעיצוב בסגנון בוטיק פריזאי. האירוע היוקרתי משך שורה של אישים בולטים מעולם העסקים והכלכלה, ביניהם ליאורה עופר, אנדרו חורש, אבי לוי, אופיר שריד ודליה ממרוד. ג'ני קובה, מבעלי הרשת, הדגישה כי "זו לא עוד חנות – זו חוויה" המבוססת על "איכות ויוקרה שקטה". פרלה זייברט קובה ציינה שהרשת מחויבת להציב את חוויית הקנייה במרכז עם שירות FIT & STYLE מקצועי והתאמה אישית. האירוע כלל מינגלינג, בראנץ' וחשיפת קולקציות קיץ 2025.
- כוכבים עם ה”מיני מי” שלהם הגיעו להשקת קולקציית “לילו & סטיץ’” של דלתא, לקראת יציאתו של סרט דיסני המדובר של הקיץ.
עוז זהבי, מיה דגן, עינב בובליל, טהוניה רובל, נוי הדס וג׳ני צרוואני הגיעו עם ה”מיני מי” – ילדיהם – להשקת קולקציית הקפסולה הקיצית החדשה של דלתא, שנוצרה בשיתוף פעולה עם דיסני ישראל, בהשראת הסרט החדש “לילו & סטיץ’”, הצפוי להפוך ללהיט הגדול של הקיץ.
האירוע נערך ב־SRF פארק TLV באווירה קיצית, צבעונית וקסומה בסגנון חופי הוואי, עם תפאורה מרהיבה, עמדות צילום, הפעלות חווייתיות לילדים ושלל הפתעות לכל המשפחה.
- אמש התקיימה ההצגה והערב החגיגי של הקומדיה של תיאטרון חיפה - "לשחרר את נחמה" קומדיה ישראלית מקורית מאת דניאל לפין, בימוי משה נאור המנהל האומנותי של תיאטרון חיפה .
בהשתתפות: ציפי שביט, עידן אלתרמן ומשה אשכנזי, שלמה וישינסקי, עירית ענבי, נועה אנגל, מעין ויינשטוק, קובי זיסלין
הגיעו ונהנו ליאורה עופר, אבי נאור, אורנה דץ, אלי יצפאן, אסנת וישינסקי, אודיה קורן, הילה ורני רהב, אסי לוי, ניצה בן צבי מנכ"לית תיאטרון חיפה, חיים גרשון יו"ר דירקטוריון תיאטרון חיפה, ניצה שאול, עו"ד בני דון יחיא, ליאור כלפון, אבי סינגולדה, אבי דור ועוד...
-רגע התקרית באילת ושנייה לפני הבגרות במתמטיקה קפצה יולי להשקת קרם ההגנה החדש של סוקו מבית סופר-פארם:
"יש לי בגרות היום, קפצתי להשקה לפני הבגרות למתמטיקה, אני בשלוש יחידות מתמטיקה שנה הבאה אני רוצה לעלות לחמש יחידות, אני מאמינה שאפשר לשלב הכל ובעבודה קשה אפשר להצליח".
יולי הוסיפה כי התקרית באילת מאחוריה "לא חשבתי שהסרטון יתפוצץ, אני מתבאסת שלא יצא מזה כלום ולצערי זה לא טופל, למלון הזה אני לא חוזרת".
- לקראת חג השבועות, משיקים בית האופנה גולברי והפרזנטורית אילנית לוי קולקציית קפסולה חדשה בגווני הלבן, בהשראת הסגנון האישי של לוי. הקולקציה כוללת 16 פריטים חגיגיים ויומיומיים, בהם שמלות, אוברולים, גופיות ובלייזרים. לוי לקחה חלק פעיל בעיצוב הקולקציה, ואמרה: "יצרתי קולקציה לבנה, מדויקת ומחמיאה – כזו שמביאה תחושת התחדשות והגשמה". לרגל ההשקה תשיק גולברי קמפיין רחב בהשקעה של 350 אלף ש"ח, שיכלול פרסום בדיגיטל, בסושיאל ובנקודות המכירה.