- ידידי מוזיאון תל אביב לאמנות בשוויץ, ערכו ערב מחווה וגיוס תרומות עבור המוזיאון. הערב נערך בעיר ז'נבה וכלל ארוחת ערב באחוזה פרטית, מופע של המוזיקאי גיל שוחט והזמרת ואלרי חמאתי ומכירה פומבית של פריטי אמנות עכשווית ותכשיטים נדירים שנתרמו על ידי אמנים, גלריות ואספנים בינלאומיים. כל ההכנסות מהערב נתרמו לתמיכה בפעילויות החינוך של מוזיאון תל אביב ומיזם "מרחב מרפא" המבוסס על טיפול באמצעות אמנות עבור נפגעי המלחמה, שמתנהל בחללי המוזיאון.
את האירוע אירחה קתרינה המון - נשיאת אגודת הידידים בשוויץ, ביוזמה משותפת עם היו"רית סטלה קטן; עירית רפפורט - נשיאת אגודת הידידים הבינלאומית; טניה כהן-עוזיאלי - מנכ"לית מוזיאון תל אביב לאמנות; ומוריאל גולדשטיין - מנהלת קשרי החוץ. בין המוזמנים: אישי ציבור מקומיים, פילנתרופים, אנשי אמנות מובילים באירופה, ושגריר ישראל למוסדות האו"ם בז'נבה - דניאל מרון.
- ארגון Startup Nation Central, המקדם את החדשנות הישראלית בארץ ובעולם, ערך השבוע במוזיאון תל אביב, את כנס MNC, שאיגד את ראשי חברות הטכנולוגיה הרב לאומיות הפועלות בארץ, ומהוות מרכיב חשוב באקוסיסטם הטכנולוגי הישראלי. הכנס נועד לעסוק בסוגיות הבוערות של שוק ההיי-טק המקומי כתוצאה מאירועי השנה האחרונה. בין הדוברים בכנס: אבי חסון - מנכ״ל Startup Nation Central, עדי סופר-תאני - מנכ״לית Meta ישראל, עמית קריג - מנהל מרכז הפיתוח של אנבידיה בישראל, ברק רגב - מנכ״ל גוגל ישראל, רינת זילברשטיין - מנכ״לית AT&T ישראל, תומר סימון - מדען ראשי מיקרוסופט ישראל, ובכירים נוספים.
- בשבוע שעבר נפגשו מפונים מהעוטף והצפון, הורים שכולים ופצועי המלחמה, באירוע שנערך לכבודם על ידי הפילנתרופים הישראלים מפילדלפיה - שרי וישראל רויזמן. האירוע נערך במועדון ה"גריי" במודיעין ונכחו בו: נפתלי שפיצר וציפי לבני, אבי בניהו, שי חרמש, דוד בן-בסט, איילת וצביקה ימיני, סמדר נמרודי, רם בן-ברק, וננסי ברנדס. באמנותי: מופע של משה להב - הטיש הגדול. בקולינרי: ארוחת ערב מקייטרינג מגי ותולי.
- בשני בבוקר השיק מותג תכשיטי התנ״ך – "תנאור", חנות פופ אפ בקניון עזריאלי אילון. בהזדמנות חגיגית זו הושקה גם קולקציית תכשיטי תנ״ך יוקרתית, שעוצבה בשיתוף פעולה עם הזמר איתי לוי. שמחו על השת"פ: מייסדי חברת התכשיטים - מגלי מולדבסקי, אביבה מולדבסקי ודניאל מולדבסקי; ומנכ"לית הקניון - ליאת גלצר .
- הזמן הצהוב
ענת פישר לבנטון - מנכ"לית מרכז סוזן דלל למחול ולתיאטרון
עבורנו במרכז סוזן דלל כשהתותחים רועמים המוזות לא שותקות. במשך שנה שלמה יצרנו באמצעות האמנות המשמשת מקור לכוח ולתקווה, פעילויות אקטיביות להעלאת המודעות ולהדהוד הקריאה להחזרת החטופים.
כבר בימים הראשונים למלחמה הבנו שאנו לא יכולים לעמוד מנגד ויצרנו שיתופי פעולה עם יוצרים ויוצרות מתחום המחול הפועלים לאורך השנים עם ובמרכז סוזן דלל, לצד יוצרים/ות מדיסיפלינות אחרות, במטרה ליצור מייצבים ופעילויות לקהל הרחב שיהדהדו את הקריאה להשבת החטופים, עכשיו.
בנובמבר יזמנו ביחד עם הכוראוגרפית גלית ליס את "קול האימהות" - פרפורמנס משולב במיצב ובמרכזו מנהרה ואימהות. האימהות – פעולה אמנותית במטרה להדהד את הזעקה ברחבה הציבורית של מרכז סוזן דלל - כ-100 נשים בגילאי 66-80 שבקשו להשמיע את קול האימהות ולגלם בגופן את הזמן שאוזל, משולב במיצב של האמנים הרב תחומיים רוני לבבי ואביה מירון, שלווה בפסקול של אבי בללי. בפברואר קיימנו תרגול יוגה לקהל הרחב, בהשראת כרמל גת ז"ל בנוכחות משפחתה וחברותיה. במהלך חודשי הקיץ הצבנו את הפסל הסביבתי "האיים" של האמנים-האדריכלים אלון שיקאר ורינת יצחק במדשאות המרכז, שנצבע בצהוב לאות הזדהות עם החטופים וכצבע השמש להאיר את דרכם אלינו הביתה. סביב הפסל נבנו פעילויות חינוכיות מותאמות למשפחות, כאשר 10% מהכנסות הפעילויות נתרמו לקרן לרווחת ילדים נפגעי ה-7 באוקטובר והלחימה.