המיליארדר ומנכ''ל טסלה אילון מאסק הפך לאבא בפעם ה-12, כשהתבשר על לידת תינוק שילדה לו שיבון זיליס ביום שבת האחרון, העובדת כמנהלת בכירה בחברת "ניוראלינק" עם מאסק. שם התינוק ומינו טרם נחשפו, אך יש לשער כי אולי מאסק ימשיך את שושלת השמות שלו כמיטב המסורת אם יבחר לילוד שם של כוכב לכת, אות לטינית, מטוס קרב או כל חלופה יצירתית מעולמו האישי באותו הסגנון.
כזכור, מאסק חבק עד כה 11 ילדים. הראשונים שבהם הם תאומים שנולדו בהפרייה חוץ גופית מאישתו הראשונה, הכתבת ג'סטין וילסון , שלאחריהם הגיעה גם שלישייה. לאחר מספר פרידות ומערכות זוגיות מתוקשרות, הביא ילד עם הזמרת הקנדית גריימס העונה לשם אקס אש איי טוולב (X AE A-XII). במהלך השנה שעברה נודע כי לזוג ילד נוסף בשם טאו, ועוד לפני כן, בדצמבר 2021 לאחר שהשניים נפרדו, נולדה ביתם השנייה Exa Dark Sideræl, לה החליטו לבסוף לקרוא Y. כשבועיים לפני לידתה של Y, נולדו למנכ''ל המפורסם תאומים מבת זוגתו הנוכחית, שיבון זיליס, כאמור.
עושה זאת שוב: אילון מאסק הפך לאבא בפעם ה-12
המיליארדר ומנכ''ל טסלה אילון מאסק הפך שוב לאבא כשביום שבת האחרון הגיח לאוויר העולם התינוק ה-12 שלו במספר, אותו הביא יחד עם שיבון זיליס, שעובדת בחברתו כמנהלת בכירה
TMI VOD
מוזר או אזרזר: מגי אזרזר בריאיון
עוז זהבי בריאיון
לוסי איוב בריאיון ל-TMI
פרידה עוזיאל בריאיון ל-TMI
שחר טבוך בריאיון ל-TMI
נועה טקה בריאיון ל-TMO
אימרי ביטון בפרימיירת הסדרה "נוטוק" | ריאיון ל-TMI
אחרי הסערה על התמונה של בנה: אדל בספלוב מגיבה
לי בירן חוזר למקום שבו הכל התחיל | ראיון ל-TMI