זמרת זוכת פרס הגראמי, בילי אייליש, נפגעה אמש (שבת) בפניה משרשרת שנזרקה מהקהל במהלך הופעה באריזונה, מה שלא השאיר אותה רגועה כל כך. בזמן שביצעה את "What Was I Made For?" מהסרט "ברבי", מעריץ זרק שרשרת לפניה של אייליש. סרטון שהופץ ברשת מראה את הזמרת מתכווצת ומתגוננת, כאשר החפץ המעופף פגע בפניה במהלך השיר.

למרות שנפגעה, אייליש המשיכה לשיר מבלי להתייחס לתקרית עם הקהל. לאחר שנפגעה מהשרשרת, היא נעצה מבט לכיוון ממנו הגיע החפץ לפני שחזרה במהירות להופעה וזרקה את הפריט בחזרה לקהל. מעריצים בקהל הגיבו בבוז והביעו את זעמם על חוסר הכבוד שהופגן כלפיה במהלך התקרית, כאשר חלקם צעקו "לא!" לזורק.

הרגע הפך במהירות לויראלי, כשהוא מתעד את תגובתה המופתעת. המעריץ שפרסם את הסרטון באינטרנט כתב בכותרת: "מישהו זרק צמיד על בילי אייליש במהלך השיר שלה".



מעריצים מיהרו להביע את זעמם ברשתות החברתיות, כאשר רבים מתחו ביקורת על המעשה חסר הכבוד. אדם אחד כתב בתגובה לסרטון של בילי אייליש שנפגעה: "אפשר לראות שזה הכעיס אותה, למה אנשים מנסים להרוס הכל?".

משתמשת אחרת הוסיף: "מי שזרק את הצמיד/שרשרת הכחולה הזו על בילי אייליש צריך לקבל מכות. בגלל זה לעולם לא הייתי רוצה להיות מבצעת. חוסר הכבוד שמראים לאמנים בימים אלה הוא באמת מגעיל. הלוואי שיכולתי לחבק את בילי".

בילי אייליש (צילום: רויטרס)
בילי אייליש (צילום: רויטרס)

התקרית היא חלק ממגמה מדאיגה של מעריצים שזורקים חפצים על זמרים מבצעים, המדגישה את החשיבות של יצירת אווירה בטוחה בהופעות הן למבצעים והן לקהל. אמנים אחרים, כולל הארי סטיילס וקלסי בלריני, נפצעו גם הם מחפצים שנזרקו על ידי מעריצים במהלך הופעות.

בילי ואחיה פיניאס או'קונל ציינו שטלפונים הם הפריט הנפוץ ביותר שנזרק עליהם, כאשר מעריצים רוצים שהם יצלמו תמונות וסלפי איתם. "אבל את יודעת שזה מתוך אהבה, והם פשוט מנסים לתת לך משהו. את במצב פגיע, אבל אני חוטפת דברים על הבמה כבר שנים", אמרה אייליש. 

בילי אייליש ואחיה פיניאס (צילום: רויטרס)
בילי אייליש ואחיה פיניאס (צילום: רויטרס)