רוזי רוש, קרובת משפחה של הנסיכים וויליאם והארי, נמצאה מתה בגיל 20 בבית משפחתה בנורטון, וילטשייר, אנגליה, ב-14 ביולי, כך דיווח העיתון הבריטי The Sun. בסמוך לגופתה נמצא אקדח, והמשטרה פתחה בחקירה.
רוש הייתה נכדתו של דוד של הנסיכה דיאנה, ולמדה באוניברסיטת דרהאם שם עבדה על תואר בספרות אנגלית. על פי הדיווח, היא נמצאה על ידי אמה ואחותה כאשר החלה לארוז לקראת חופשה עם חברים. המשטרה המקומית קבעה כי מדובר ב"מוות ללא חשד לפלילים" וכי לא הייתה מעורבות של צד שלישי.
קורונר גרנט דייויס מסר כי החקירה תימשך והדיון הבא בנושא יתקיים ב-25 באוקטובר. דוברת מטעם המשפחה אמרה ל-The Sun: "רוזי תחסר מאוד".
במודעת האבל שפורסמה ב-Yorkshire Post ב-19 ביולי נכתב: "רוש, רוזי ג'ין בורק. נפטרה ביום שני, 14 ביולי 2025. בת אהובה להיו ולפיפה, אחות מדהימה לארצ'י ואגתה, נכדה לדרק וראה לונג". המשפחה ציינה כי הלווייתה תתקיים בפרטיות וכי טקס זיכרון ייערך במועד מאוחר יותר.
מטעם הנסיך וויליאם סירבו להגיב ל-The Sun. מגזין PEOPLE מסר כי פנה ללשכה לקבלת פרטים נוספים.