השחקן ההוליוודי מגיע לישראל: מארק פוירסטין ("רופא להשכיר", "נמלטים", "הוטל קוקאין") צפוי לנחות בימים הקרובים בארץ, זאת בשל צילומים לסדרת דרמה אקשן חדשה בהפקת סטודיו ענני מבית פרמאונט, בשיתוף KODA ו-Jaya Entertainment, שתעלה ב-yes. מי שעוד צפויים לככב לצידו, יהיו אלו אביב אלוש וגל מלכה. 

העלילה צפויה להתמקד באלפי קילומטרים מעל שמי ישראל, כאשר טייס ונווטת קרב (אלוש ומלכה) מוצאים את עצמם על מטוס קרב הנושא נשק מסתורי. בזמן שהם נאבקים להשאיר את המטוס באוויר, צוות על הקרקע, בהובלת סוכן CIA (פוירסטין), מנסה לנטרל את הנשק לפני שהמשבר יהפוך לאסון.

בקרוב רשמית-רשמית בהוליווד? אביב אלוש (צילום: נדב צור)
בקרוב רשמית-רשמית בהוליווד? אביב אלוש (צילום: נדב צור)

על יצירת הסדרה אמונים קובי רבי, רם לנדס ויזהר הר-לב, שמשמש גם כתסריטאי הראשי של הפרויקט. על כס הבימוי הופקד הבמאי אילן עבודי, כאשר בצוות התסריט לצד הר-לב לוקחים חלק גם רבי, לנדס ואורית זמיר. אנחנו ב-TMI מחכים כבר עם עדשות הפפראצי לתיעודים שלו בישראל.