שחר ואיילה, הזוג השני שהתחתן בעונה החדשה של "חתונה ממבט ראשון", יצאו לירח דבש קסום בסיישל. בפרק החדש של התוכנית, שישודר הערב בקשת 12, נצפה בהם ברגעים המרגשים של תחילת הדרך המשותפת שלהם.
הזוג תועד בתמונות ראשונות מירח הדבש המרהיב בסיישל, וניתן לראות את הקשר המיוחד שמתפתח ביניהם. איילה מינקר, בת 33 מבית הלוי, היא בעלת עסק לתהליכים קהילתיים וארגוניים באמצעות שירה משותפת, בעוד ששחר גל, בן 40 מתל אביב, מדריך קבוצות ומלווה תהליכי שחרור מתלות. נראה ששני המשתתפים מצפים להתחיל מסע משותף יחד, וירח הדבש בסיישל הוא רק תחילת הדרך.
כזכור בפרק הראשון ב-TMI חשפנו כי בדיוק ביום החתונה, איילה ציינה את חגיגות יום הולדתה ה-33, פרט מעניין שהסתירו מעיני הצופים. היא קיבלה מחברותיה עוגת יום הולדת והחתן עודכן על האירוע רגע אחרי החופה, אבל בהפקה בחרו שלא לציין את חגיגות יום הולדתה בפרק החתונה.
אנחנו השגנו לכם תיעוד של הכלה מכבה את נרות עוגת יום ההולדת ומבקשת משאלה רגע לפני שצעדה בשביל חופה לפגוש את החתן המיועד, יכולים לנחש מה הייתה המשאלה והאם היא התגשמה?