- בשבוע שעבר התקיימה במדריד חתונת המאה של לי עופר ודניאל אפרתי, באחוזתו של האב עידן עופר במדריד. מאות אורחים מחוג הסילון בישראל ובכל העולם הגיעו לאירוע המפואר ברכבות אוויריות וחוו חוויה שהוגדרה כ"פעם בחיים". גם אחיו של עידן עופר, אייל, הגיע עם אשתו מרילין.

כיכבו גם איל וולדמן ובת הזוג הצעירה מאיה. מי שבלטה בהיעדרה הייתה אם הכלה, אשתו השנייה של עידן עופר, רומי, שהוזמנה אך לא הגיעה. השתתפו: פנינה ומשה אדרי, אסי טוכמאייר ובת הזוג לירון וייסמן, אורלי שרם, הילה ורני רהב, ניצן וגד סומך, רקפת רוסק וראם עמינח, ליאורה עופר וילדיה, אורי ורונה אנג'ל עם בני זוגם, רוית ועופר נמרודי, אתי וגבי רוטר, עודד ואלה גרא, אלונה ברקת, ציפי וישראל פרל, אבי ויהודית טיומקין, נטלי וצביקה בירנבאום ועוד. האורחים התבקשו להפקיד טלפונים בכניסה. מי שהפיקה את החתונה הייתה החברה שהפיקה את החתונה של ג'ף בזוס ולורן סנצ'ז - Lanza & Baucina Limit.

אייל וולדמן (צילום: עומר טל)
אייל וולדמן (צילום: עומר טל)

שלום לרומי עופר, מדוע לא היית בחתונה?
"תודה, תודה. סליחה".

- מדליסט הזהב מאתונה 2004, הגולש לשעבר גל פרידמן, נפרד מאשתו, מיכל.
פרידמן, כבר לא משדרים על אותו גל?
"אכן, וזה לא חדש".

- השבוע יצא לאור הספר "המוסינזונים", שכתבה הסופרת ורד מוסנזון, בתו של משה מוסנזון, אחיו הגדול של יגאל, מי שכתב את סדרת הספרים המצליחה של שנות ה־50 וה־60 של המאה הקודמת, "חסמבה". מדובר בסיפורם הבלתי צפוי של שבט יוצרים שעימם נמנים יגאל מוסינזון, משה מוסינזון, דבורה עומר, עמוס מוסינזון, רון עומר, טלי עומר, רנן מוסינזון, דריה מוסינזון ואחרים.

ורד מוסינזון  (צילום: פרטי)
ורד מוסינזון (צילום: פרטי)

מוסינזון, המערה החשמלית כבר מוכנה?
"עבדתי על הספר הזה מלא שנים, מגיל 20, וכל פעם הייתי עוזבת אותו ועוברת לספר אחר, ככה יצאו 11 ספרים. באיזשהו שלב, לפני בערך שלוש שנים, החלטתי שדי, חייבים לכתוב את הספר הזה. זרקתי את כל הטיוטות, ערימה בגובה של כמה מטרים וירטואליים והתחלתי מההתחלה. לשמחתי ידיעות ספרים הסכימו לקרוא והחליטו להוציא לאור ולהדפיס 5,000 עותקים, שזה המון. הספר יצא השבוע. התרגשות שיא. נקווה לטוב".