אחרי שפורסם במדור TMI על התלונה במשטרה מצד הקבלן אליאב עמר, שטען לעימותים חוזרים, איומים ונזקים שנגרמו לכאורה על ידי השחקן שלומי קוריאט, אשתו ובנו, כעת מגיעה תגובתו הרשמית של קוריאט דרך משרד עורכת דינו.

כזכור, עמר טען כי בין הצדדים התרחשו חילופי דברים קשים, כניסה ללא רשות לנכסו ואירוע שבו נשפך חומר שגרם לנזק כספי. לדבריו, הוא ביקש מהמשטרה לשקול הרחקה ולבדוק את המקרים. עורכי דינו של עמר טענו: "ייתכן ששלומי קוריאט לקח משהו מסצינה של הבורר אל המציאות. במדינת חוק כל טענה נבדקת ואנו מקווים שההליך יברר את העובדות באופן מסודר".

העימות של שלומי קוריאט עם הקבלן (צילום :ללא קרדיט)

כעת, התקבלה תגובתה מטעמו של קוריאט, כפי שנמסרה ממשרד עו"ד איריס אייש: "שלומי ובני ביתו נתונים כבר תקופה ארוכה להתעמרות והתעללות מצד מר אליאב עמר ואשתו לינוי, בעלי קבוצת אליאב נדל"ן, היזמים שהתחייבו לבנות את ביתם. בפועל גרמו למשפחה עם שלושה ילדים בוגרים, לגור במשך חודשים רבים על מזוודות ללא כל מעצור מוסרי מצידם, מבלי לציין את כל הליקויים והיעדר עמידה בתנאי החוזה".
 
עוד נמסר: "אני מצרה על התנהלותו של אליאב, שבחר להגיש תלונות ותגובות סרק, רק משום שהבין ששלומי בחר לפנות לערכאות משפטיות, או אז, גם בחר לפנות לתקשורת, כדי להמשיך להתעמר במשפחה ולהכפיש את שמם הטוב. מאחר וקיימת חקירה במשטרה והליכים משפטיים עומדים ותלויים, לא ניתן להרחיב בנושא, אך נציין, כי לא בכדי הוצא למר עמר, צו למניעת הטרדה מאיימת, על ידי בית המשפט, ללמדך עם מי עסקינן. כל בר דעת יכול לראות, שהסרטון שהופץ על ידי אליאב עצמו, ערוך ומגמתי, כאשר בסרטון המלא ניתן לראות מי התוקף האמיתי. אני סומכת על רשויות החוק והאכיפה שיעשו עבודתן נאמנה ובבוא העת האמת תצא לאור".

מטעם עו”ד משה אוסדיטשר ועו”ד ישראל זיסקינד נמסר: "למר שלומי קוריאט הוצא צו הרחקה על ידי המשטרה מהמתלונן, בעקבות סרטונים שהוצגו. ⁠בתגובה, הגיש מר קוריאט בקשה לצו הגנה במעמד צד אחד, למרות שבפועל הוא מורחק מהמתלונן על ידי המשטרה, וזאת תוך השמטת פרטים מהותיים מבית המשפט. בית המשפט ביטל את הצו באופן מיידי וחריג ללא דיון, וקבע כי מרשנו רשאי לשוב מיד לביתו ולעבודתו בפרויקט".