אחרי הדואט החדש והמרגש שהשיק אמש עם אביב גפן, צעד שגרר ביקורת חריפה מצד חלק ממעריציו מהצד הימני של המפה הפוליטית, שטענו כי הוא משתף פעולה עם “קפלניסט”, הזמר עומר אדם נקלע היום לעוד תקרית מביכה, הפעם ברשתות החברתיות.
אדם, שמתכונן לסדרת הופעות החנוכה של Next ומריץ בימים אלה חזרות אינטנסיביות עם האמנים שיעלו איתו לבמה, פרסם סטורי בו נראית נסרין קדרי במהלך חזרה לקראת המופע. לצד הסרטון הוסיף הזמר את הכיתוב “להופעות חייגו” וצירף מספר טלפון ליצירת קשר להזמנות.
אלא שהתברר שמדובר במספר הטלפון הפרטי של המנהלת האישית של קדרי ולא במספר ייעודי להפקה. לפי פרסום של גיל משעלי, הטלפון של המנהלת הוצף בתוך דקות בשיחות שלא הפסיקו לזרום, מרגע שהסטורי הופץ לעשרות אלפי העוקבים של אדם.
לאחר שהבין את הטעות המרה, הסיר עומר אדם את הסרטון במהירות מהרשתות החברתיות. נראה שעומר אדם פותח את עונת ההופעות עם לא מעט רעש, מצד הבמה ומחוצה לה.