בטח תהיתם מה באמת קורה מאחורי הקלעים בין מגישי חדשות 12 הבכירים, יונית לוי ודני קושמרו - מהשמות הבולטים והוותיקים על המסך הישראלי, שכעת מספקים הצצה נדירה ומסקרנת לדינמיקה ביניהם מחוץ לאולפן. לוי, שלא נוהגת לשתף רבות מחייה האישיים ברשתות החברתיות, אליהן הצטרפה רק לאחרונה, הפתיעה את עוקביה כשבחרה להשיב לשאלות – ובין היתר חשפה פרטים משעשעים על מערכת היחסים בינה לבין קושמרו.
לדבריה, קושמרו נוהג להשאיר לה עניבות על שולחנה באופן קבוע, מחווה משונה למדי שהפכה כבר לבדיחה פנימית בין השניים. "דני תמיד משאיר לי עניבות על השולחן. הוא חבר ומענטש אבל למה דני? יש לי עניבות משלי", כתבה לוי בהומור והוסיפה רמז נוסף על הקשר הקרוב ביניהם.
אך לא רק עניבות עומדות במרכז הסיפור. לוי חשפה כי השניים תכננו תחפושת זוגית מפתיעה במיוחד לחג פורים האחרון , רעיון שנשמר בסוד עד כה. אלא שהתוכניות הללו לא יצאו כאמור לפועל, לאחר שחגיגות פורים ברחבי הארץ בוטלו בעקבות המלחמה עם איראן. ילדים ומשפחות רבות נאלצו לוותר על החגיגות, והתחפושות נותרו בארונות. "עוד חצי סוד: הכנו תחפושת זוגית מפתיעה מאוד לפורים , נחכה לשנה הבאה", שיתפה לוי.
החשיפה הזו מציגה צד קליל ואנושי יותר של מגישי החדשות, שמורגלים בדרך כלל בשידור אירועים רציניים. נראה כי גם מאחורי שולחן החדשות, מתקיימת חברות קרובה והרבה הומור.