כחודש לאחר ההודעה על סיום דרכה של יעל שלביה כפרזנטורית של מותג המשקפיים "קאטליה", מתברר כי הדוגמנית והכוכבת לא רק שלא ירדה מהרדאר - אלא הפכה למצרך חם במיוחד. כזכור, המותג שבבעלות רשת אופטיקנה והזמר עומר אדם הודיע כי שלביה לא תמשיך לעונה נוספת, ובכך נחתם פרק של כשנתיים של שיתוף פעולה מקצועי בין בני הזוג לשעבר, שפרידתם המתוקשרת הצליחה לשבור לא מעט לבבות.

בקאטליה כבר מיהרו למלא את המשבצת וליהקו את סאן מזרחי לצידו של אדם, אך מאחורי הקלעים מתברר כעת כי שלביה מבוקשת מתמיד. על פי דיווח במאקו, בתקופה האחרונה מתנהל מאבק של ממש בין שני מותגי משקפיים גדולים - שכל אחד מהם מעוניין לצרף את שלביה כפרזנטורית לקמפיין הקרוב.

עומר אדם ויעל שלביה בקמפיין לקאטליה (צילום: שי פרנקו)
עומר אדם ויעל שלביה בקמפיין לקאטליה (צילום: שי פרנקו)

גורמים בענף הפרסום מציינים כי בשתי החברות רואים בליהוק של שלביה מהלך אסטרטגי בעל ערך מוסף, בין היתר בשל הזיקה למותג הקודם והקשר המתוקשר עם אדם - שממשיך לייצר עניין ציבורי גם אחרי הפרידה.

סאן מזרחי ועומר אדם (צילום: שי פרנקו)
סאן מזרחי ועומר אדם (צילום: שי פרנקו)

אותם גורמים מעריכים כי תג המחיר של שלביה עומד על כ-800 אלף שקלים, סכום שמשקף את מעמדה ואת כוחה המסחרי. למרות ההצעות המפתות, שלביה טרם נתנה אור ירוק לאף אחת מהן. מקורבים מספרים כי היא בוחרת לשקול כל צעד בקפידה, ולא ממהרת לחתום. "היא לא רוצה שזה יתפרש כמהלך תגובתי או מתוזמן", אומר גורם המעורה בפרטים. "אם היא תיקח קמפיין כזה - זה יהיה רק אם תרגיש שהוא נכון לה באמת".